Pogled Bez Naočala free download, pdf, torrent, Viktor Medvedev, besplatno

Poštovani posjetitelju, Program “Pogled bez naočala” autora “Viktor Medvedev” je zaštićen autorskim pravima, strogo je zabranjeno njegovo umnožavanje i izdavačka kuća (kao nositelj prava) aktivno prati njegovu distribuciju putem Interneta i ovaj program nije moguće naći i besplatno (ilegalno) preuzeti na Internetu.

Bilo je nekoliko pokušaja kada su neki pojedinci htjeli postaviti knjigu na besplatan download u pdf ili na torent, te su na vrijeme uočeni te je prema njima (kao i prema onima koji su htjeli besplatno preuzeti program) pokrenut sudski postupak.

Moguće je da naiđete na neke druge knjige slične tematike, ali imajte na umu da su u programu “Pogled Bez Naočala” najmodernije i najbolje vježbe današnjice koje sigurno djeluju i njih sigurno ne možete pronaći na Internetu ili u nekim starim knjigama. Takve knjige vas mogu jedino demotivirati, jer je velika razlika između njih i programa “Pogled bez Naočala”.

Autor je uložio jako puno truda u istraživanje, te je dokazano da ljudi koji besplatno dođu do knjige, ne cijene je niti prate savjete iz knjige, kao što bi to obavezno učinili da su knjigu platili.

Cijena knjige je vrlo malena s obzirom koju garanciju program pruža, te ukoliko je sada ne možete priuštiti, autor će vam rado poslati nekoliko savjeta na email i to potpuno besplatno.

Hvala na razumjevanju,
Izdavač i nositelj autorskih prava:
Infostudio d.o.o.