Uvjeti korištenja

Dolaskom na ovu stranicu neosporivo prihvaćate ove uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja se odnose za pristup ovim stranicama, za knjigu “Pogled Bez Naočala”, te za sav popratni materijal i/ili informacije koje se nalaze na ovim stranicama ili ih prezentira tvrtka Infostudio. Ako se u bilo kojem trenutku ne slažete za ovim uvjetima korištenja, odmah napustite ovu stranicu.

Odricanje odgovornosti

Sve smjernice na ovim web stranicama i u programu i knjizi “Pogled Bez Naočala” isključivo su informativnoga karaktera i ne sadržavaju medicinske i/ili profesionalne savjete. Ova knjiga ne služi da bi dijagnosticirala ili liječila bilo kakav medicinski problem. Knjiga je pisana s dobronamjernim ciljem kako bi prirodnim putem pomogla svim osobama koje imaju problema s vidom, a prije izvođenja vježbi konzulti­rajte se s vašim liječnikom ili potražite pomoć odgovarajuće kvalificirane i ovlaštene profesionalne osobe.

Korištenje bilo kojega savjeta i upute na web stranicama ili u knjizi potpuno je na osobnu odgov­ornost svakoga pojedinca. Autor, izdavač, distributer ili bilo koja treća strana ne snose nikakvu materijalnu, pravnu ili bilo koju drugu odgovor­nost za točnost navedenih podataka, kao ni za eventualnu štetu proizašlu iz njihove primjene.

Kada radite na samoizlječenju korisno je imati podršku kvalificiranoga profesionalca, ali imajte na umu da većina optometrista i oftalmologa nisu bili obučavani za prirodno liječenje i vjerojatno neće podržati vaše pokušaje ili će vas pak pokušati odgovoriti od izvođenja vježbi.

Zaštita autorskih prava

Sva su prava zadržana. Nijedan dio ovih web stranica ili knjige “Pogled Bez Naočala” nije dopušteno umnažati, prenositi na bilo koji način, elektronski, mehanički, fotokopiranjem, pres­nimavanjem ili drugačije, bez prethodnog pismenog odobrenja nositelja prava.

Privatnost podataka

Privatnost vaših podatka na ovoj stranici je potpuno zadržana. Ni u kojem slučaju nećemo dijeliti vaše privatne podatke sa trećim osobama.

Prilikom narudžbe pohraniti ćemo vašu IP adresu računala kako bi se osigurali od lažnih narudžaba.

Informacije o proizvodima i cijeni

Ova web stranica namijenjena je promociji programa, tj. knjige pod nazivom “Pogled Bez Naočala”. Da bi naručili knjigu, potrebno je sa početne stranice ispuniti narudžbenicu i tamo piše kolika je trenutna cijena knjige. Skupa sa knjigom, bez naknade, dobit ćete i optotip i kartoniće sa slovima za vježbanje očiju.

Osim knjige, na ovoj web stranici se mogu reklamirati i drugi popratni proizvodi. Opis i cijena svakog proizvoda je navedena na podstranici tog proizvoda.

U sve cijene je uračunat PDV.

Dostava

Nakon što ispunite narudžbenicu, šaljemo vam diskretno zapakiranu knjigu sa svim bonus materijalima. Pošiljku gotovo uvijek šaljemo idući radni dan, ili odmah čim smo to u mogućnosti.

Pošiljku šaljemo pouzećem putem Hrvatske pošte, preporučenim i žurnim putem. U roku od nekoliko radnih dana primit ćete pošiljku na svoju kućnu adresu i da bi je preuzeli potrebno je da navedeni iznos platite poštaru. Ukoliko vas poštar ne pronađe kod kuće, ostavit će vam papirić žute boje s kojim trebate preuzeti pošiljku u vašem poštanskom uredu, unutar 5 radnih dana.

Cijena pošiljke unutar Republike Hrvatske za knjigu s bonusima i dodatnim proizvodima iznosi 27,00 kn.

Ukoliko naknadno naručujete samo neki od proizvoda (npr. rupičaste naočale, vitamine, povez za oči) cijena pošiljke unutar Republike Hrvatske iznosi 17,00 kn zbog manje težine.

Za dostavu u inozemstvo, molimo vas da nas kontaktirate.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke opazite da je sadržaj pošiljke oštećen ili da smo vam zabunom krivo poslali neki proizvod, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo ispraviti pogrešku u našem trošku.

Garancija

Program “Pogled Bez Naočala” dolazi sa godišnjom garancijom. Ukoliko knjiga nije ispunila vaša očekivanja unutar 365 dana imate pravo da ju vratite i zatražite povrat novaca. Knjigu trebate vratiti u neoštećenom stanju, a bonuse koje ste dobili skupa s knjigom možete slobodno zadržati.

Prilikom povrata knjige, potrebno ju je staviti u kuvertu sa zračnim jastucima i poslati na našu adresu preporučenim putem. Sa knjigom nam pošaljite i račun (sebi možete napraviti presliku), te papir na kojem trebate napisati broj svojeg tekućeg računa na koji ćemo vam izvršiti povrat novca.

Za druge proizvode (npr. rupičaste naočale, vitamine, povez za oči) ne pružamo garanciju, jer se radi o potrošnim materijalima.

Kontakt

Najbolji način za kontaktiranje je putem e-maila: info@pogledbeznaocala.com

Ukoliko želite, možete nas kontaktirati i putem telefona na broj: +385 47 811 390 ili putem mobitela na broj: +385 95 529 6730.

Naša adresa:

Infostudio d.o.o.
Brod 13
47300 Ogulin

Radno vrijeme: 10-15 h, (radnim danom).